top of page

Om Hamar Frisbee Club

Hamar Frisbee Club ble stiftet 10. april 1986 av en gjeng unge entusiaster. Etter hektisk og stor aktivitet de første årene, med flere store turneringer og mange spillere, så var aktiviteten gjennom store deler av 90- og 00-tallet relativt liten. Først etter at det ble arrangert norgescup i Anker'n i 2011 har aktiviteten tatt seg opp. Etter at det ble gjennomført en kraftig oppjustering og forbedring av anlegget i forkant av at klubben arrangert norgescup høsten 2016 har bruken av anlegget eksplodert. Klubben hadde i 2018 en medlemsmasse på ca 80 stk, men anlegget blir til daglig brukt av veldig mange fler.

Klubben arrangerte i september 2017 et vellykket norgesmesterskap i diskgolf. Dette ble et løft for både klubben og banen. I forkant av dette arrangementet ble banen ytterligere forbedret, og flere av klubbens spillere gjorde det godt på hjemmebane. 

 

Klubben arrangerer ukesgolf hver tirsdag gjennom sesongen. Dette er en uformell konkurranse som er åpen for alle uansett nivå. Se her for mer info.

Vi ønsker oss flere medlemmer, og oppfordrer alle lokale spillere som bruker Ankerskogen frisbeegolf park til å melde seg inn og støtte opp under klubben. Du melder deg inn ved å gå hit. En liten sum for deg men betyr utrolig mye for klubben!

Som medlem får du:​

  • Klubbens bagtag

  • Mulighet til å kjøpe klubbtøy til meget gode priser

  • Tilbud om innetrening i vintersesongen

  • Mulighet til å spille norgescup og NM. 

  • Tilbud om å bli med på årlig klubbtur

bottom of page