top of page

Praktisk informasjon

TURNERINGSLEDELSE

TD: Knut Hummelvoll, tlf: 95100095, e-post: hamarfrisbeeclub@gmail.com.

Ass TD: Jan Finborud, tlf: 97879288.

Sekretariat: Kristian Dillerud, 95118443.

SEKRETARIAT

Dette vil være i HIL-huset som ligger i nordenden av tennishallen som ligger i samme bygg som svømmehallen. Inngangen til dette ligger rett ved utkast hull 26, og vil bli merket. Alle grupper henter scorekort her før hver runde, og leverer disse seneste 30 min etter at runde er avsuttet. Den som er oppført øverst i hver gruppe henter og leverer scorekort.

LISENS

Alle spillere som deltar der Disksport Norge står som offisiell arrangør må ha løst lisens hos DSN. Lisensen må være betalt før arrangementet starter. Dette gjøres via din lokale klubb.

 

SPILLERMØTE OG REGISTRERING

Registreringen vil bli gjennomført torsdag 31. august klokken 1800-1830 på hotel Scandic. Klokken 1830 vil det bli gjennomført spillermøte samme sted. Alle spillere oppfordres å møte da det vil bli en grundig gjennomgang av banen og andre forhold rundt turneringen. Spillere som ikke deltar på dette møtet er selv ansvarlig for å sette seg inn i gjeldende baneregler for turneringen.

OVERNATTING

Anbefaler dere som melder dere på turneringen å bestille overnatting snarest. Vi har gjort følgende avtaler:

Hotell:
NM 2017 samarbeider med hotell Scandic Hamar. Dette hotellet ligger nærme sentrum ca 1,5 km fra banen. Vi har holdt av 50 rom for spillere fram til 20. juli. Den enkelte bestiller rom selv på mail: meeting.hamar@scandichotels.com. Bruk kode "NMF180817" for å få rabatterte priser.
Priser per natt inklusive frokost:
Enkeltrom 850,-
Dobbeltrom 1040,-
Trippelrom 1270,-
4-sengsrom 1570,-

Det er på dette hotellet spillermøtet vil bli avholdt.

Billig alternativ: 
Storhamar idrettslag har en brakkerigg som ligger ca 2,5 km fra banen ved Presterud skole med flersengsrom med enkel standard for de som ønsker et billig alternativ. Pris per natt er 150,- per pers. 
Rommene har dyne og pute, men den enkelte må ta med sengetøy. Det er mulig å leie sengetøy for 50,- Vi har holdt av 50 sengeplasser for turneringen frem til 20. juli. 
For mer informasjon se filmsnutt fra Storhamar fotball som viser noen av rommene (Rommene har blitt noe oppgradert etter at denne filmen ble lagd). https://www.youtube.com/watch…
Dette bestilles på mail til arild@storhamarfotball.no. Merk bestillingen med "NM diskgolf 2017".

BESPISNING

Det vil bli servert lunsj alle dager (fredag til søndag). Dette må bestilles på forhånd og koster kr 200,- totalt for alle dagene. Lunsj serveres fra 1230- 1530. Bestilling og betaling av lunsj gjøres her.
Lunsjen lages av vår egen turneringskokk, og menyen er som følger:

  • Dag 1 fredag: Sommerkoteletter med grillet maiskolbe og potetsalat

  • Dag 2 lørdag: Thai kylling i kokos og lime, salat og ris

  • Dag 3 søndag: Dobbelburger med tomat og rødløkssalat

 

I tillegg har vi avtale med Pizzanini på Hamar fra onsdag til søndag, med flg tilbud:

  • Pizzabuffet i kjelleren på lørdag til 99,- pr. pers. (spis så mye du vil) vi holder av hele kjelleren til dere. Ca. 100 plasser.  Foreslår at så mange som mulig møter her når runden er ferdig for hyggelig samvær.

  • Stor turneringspizza fom. onsdag tom søndag til 225,- pr. stk. (3 typer pizza) gjelder også take away. Bestill til banen eller til rommet!

FASILITETER

Toaletter i Ankerskogen svømmehall kan benyttes ved fremvisning av deltakerbevis. Det er også muligheter for å benytte resten av svømmehallen mot betaling av inngang. Dette er et av landets fineste anlegg med bla egen spa-avdeling. Dette tilbudet anbefales på det varmeste.

Kiosk er i resepsjonsområdet til svømmehallen.

Vannposter ut over de to faste kranene på banen vil bli etablert ved behov.

PARKERING

For spillere og tilskuere vil parkering være på Greveløkka grusbane. Den ligger rett til høyre før dere kjører inn mot Ankerskogen Svømmehall. Parkeringen er gratis og vil bli merket. Parkeringen ved svømmehallen skal ikke brukes.

bottom of page