Søk
  • Knut2

Diskgolftur til ALE våren 2017


Siste helgen i april arrangerte vi en klubbtur til Ale Discgolfcenter litt nord for Gøteborg fra 27 april til 1 mai. Vi hadde litt spredd avmarsj. Noen reiste torsdag og resten kom etter fredag. Når vi reiste hjem mandag var vi alle godt fornøyd med helgen. Vi som reiste på torsdag rakk 16 x 18 hull før vi reiste hjem. Kastarmen var sliten og noen var til og med sår i ræva (dere vet hvem og hva).

På turen ned torsdag og på fredag var det noe regn, men vi fem (Roy-Arne Jensen, Tom Erik Kristiansen, Lars-Ole Sørlunden, Olav Bjaadal og Knut Vidar Evensen) som reiste da koste oss allikevel. Fredag kveld kom resten (Frode Steen, Knut Hummelvoll og Torleiv Guntvedt), og med dem det gode været. Lørdag, søndag og mandag var det mye sol og blå himmel. Allikevel ikke helt perfekte spilleforhold da det til tider blåste litt. Men moro lell ...

Ale Discgolfcenter består av 2 baner a 18 hull. Gul bane, en "skogsbane" med kortere hull, men langt i fra noe lettere av den grunn. Og hvit bane, en mer åpen og spektakulær bane med noen skikkelig lange driver. Beklageligvis var ikke de siste 3 hullene åpne når vi var der, pga arbeid på banen og noe våte forhold grunnet nedbør tidligere på våren.

Vi bodde på Uspastorp konferansesenter bare 1 km fra banene på Ale. Med frokost inkludert i prisen. Vi måtte lage maten selv men dette var ikke noe problem. Mange kokker og mye søl. Uspastorp var et koselig sted med kapasitet for langt fler enn vi var på tur denne gangen (noe for senere eskapader). Vi bodde alle i gårdshuset på Uspastorp, som hadde plass til 8-9 stykker. Det ble rett så sosialt, med sene kvelder for de tapre og noen lunde tidlig i seng for de kloke. Uansett ... "helt om natten, helt om dagen" ... alle var på plass tidlig neste morgen for mer frisbeegolfing.

Klubben vurderer å arrangere ny tur til neste vår. Vi får se an økonomien. Kanskje noen fra Gjøvik, Lillehammer og Elverum vil være med? Desto flere desto bedre ...


125 visninger

Siste innlegg

Se alle

Vi starter nå opp igjen med ukesgolf på tirsdager kl 18:00. Maks antall spillere er 50 stk per ukesgolf. Påmelding skjer i Metrix https://discgolfmetrix.com/1252004. Det vil være shotgunstart (alle s