Søk
  • .

Norgescup 2019 så langt


Norgescupene er godt i gang denne sesongen, og den femte og siste går av stabelen i september i Selbu. Dette gir oss litt tid til å se på status for våre klubbmedlemmer så langt.

Hamar Frisbee Club hadde tre representanter til stede under NC 1 på Øverås, i tre ulike klasser. Vår kjære Knut stakk av med seieren i grandmasterklassen, mens Tom Erik tok en 10.plass i Open og Anniken med 4.plass i dameklassen. NC 2 gikk av stabelen i Bergen og HFC fortsatte å representere bra. Her igjen ble det seier i Grandmaster til Knut, og en solid 5.plass til Tom Erik i Open. Anniken sikret seg til slutt delt 3.plass etter finalerunden i dameklassen. Da NC 3 gikk av stabelen i de svenske skoger i Ale fikk våre juniorer Emil og Johan vist seg frem. Det samme med grandmasterne Knut og Jan, hvor Knut atter en gang klarte å dra i land seieren. Sandnes Diskgolfklubb tok imot våre klubbdeltakere Kristian, Tom Erik og Anniken for den fjerde Norgescupen. Her igjen leverte våre medlemmer solid spill, med overlegen seier i dameklassen til Anniken og en 10.plass til Tom Erik i Open-feltet. Kristian tok en delt 26.plass i samme klasse. Klubben gratulerer utøverne med bra spill, og ser frem til en spennende siste Norgescup hvor sammenlagtplassering skal avgjøres.


0 visninger