top of page
  • .

Norgescup 2019 så langt


Norgescupene er godt i gang denne sesongen, og den femte og siste går av stabelen i september i Selbu. Dette gir oss litt tid til å se på status for våre klubbmedlemmer så langt.

Hamar Frisbee Club hadde tre representanter til stede under NC 1 på Øverås, i tre ulike klasser. Vår kjære Knut stakk av med seieren i grandmasterklassen, mens Tom Erik tok en 10.plass i Open og Anniken med 4.plass i dameklassen. NC 2 gikk av stabelen i Bergen og HFC fortsatte å representere bra. Her igjen ble det seier i Grandmaster til Knut, og en solid 5.plass til Tom Erik i Open. Anniken sikret seg til slutt delt 3.plass etter finalerunden i dameklassen. Da NC 3 gikk av stabelen i de svenske skoger i Ale fikk våre juniorer Emil og Johan vist seg frem. Det samme med grandmasterne Knut og Jan, hvor Knut atter en gang klarte å dra i land seieren. Sandnes Diskgolfklubb tok imot våre klubbdeltakere Kristian, Tom Erik og Anniken for den fjerde Norgescupen. Her igjen leverte våre medlemmer solid spill, med overlegen seier i dameklassen til Anniken og en 10.plass til Tom Erik i Open-feltet. Kristian tok en delt 26.plass i samme klasse. Klubben gratulerer utøverne med bra spill, og ser frem til en spennende siste Norgescup hvor sammenlagtplassering skal avgjøres.


61 visninger

Siste innlegg

Se alle

Vi starter nå opp igjen med ukesgolf på tirsdager kl 18:00. Maks antall spillere er 50 stk per ukesgolf. Påmelding skjer i Metrix https://discgolfmetrix.com/1252004. Det vil være shotgunstart (alle s

bottom of page